Panziónk környéke

Cölöpös malom a Jókán
Cölöpös malom a Jókán

A délnyugat-szlovákiai Jókánál található cölöpös malom a különleges technikai műemlékek közé tartozik és Közép-Európában egyedülállónak tartják. Hasonló háromszintű famalom a környező országokban nem található.

Hol találhat meg

Térkép
RUBIN panzió

Letná 3395/4, 932 01 Veľký Meder

tel.: +421 (0) 907 171 491
fax: +421 (0) 31 552 9647

email: info@penzionrubin.eu

Szeretettel üdvözöljük a Rubin panzióban

Jöjjön és pihenje ki egész éves fáradalmait nálunk! Újépítésű panziónk biztos kényelmet és nyugalmat nyújt Önnek és családjának.

Panziónk 25 ágyas összkapacitást, két-, három-, négy- és ötágyas tágas és elegánsan berendezett appartmanokat kínál. Ezek mindegyike saját nappalival és konyhával, valamint elválasztott hálószobával, szociális helységgel és terasszal ill. erkéllyel rendelkezik. A teljesfelszerelésű konyhában szinte bármilyen ételt elkészíthet, de ezenkívül a 30 méterre található Orchidea hotel előkelő vendéglőjében a helyi ízeket is megkóstolhatja.

Ha éppen internetezni támadna kedve, bátran használatba veheti ingyenes vezetéknélküli (Wi-Fi) nagysebességű internethozzáférésünket, eközben pedig csemetéi boldogan hintázhatnak vagy csúszdázhatnak a kertben.

A tökéletes felüdülést és a kikapcsolódást viszont mi sem biztosítná Önnek jobban, mint a nemzetközileg is közkedvelt nagymegyeri Termálpark, amely panziónktól csak pár lépésre helyezkedik el. Egészéves nyitvatartással a tél folyamán a sportolási és pihenési lehetőség széles választéka, míg nyáron a fedett részen kívül további öt 25-28 °C termálvizes medence áll rendelkezésére.

Ha családi panziónk elnyerte tetszését, bátran lépjen velünk kapcsolatba és foglalja le még ma szállásigényét telefonon, e-mailen vagy a szállásfoglalási űrlapon keresztül.

Örömmel várjuk Önt panziónkban!

Környék látnivalói, lehetőségek a szórakozásra

Panziónk Szlovákia délnyugati részén a Dunától északra, Csallóköz szívében található, mely Európa legnagyobb folyóközi szigete. A folyók övezte síksás Szlovákia legtermékenyebb területei közé tartozik.

Csallóköz lakói ősidők óta malomkerekek hajtására használták a Kis-Duna vizének energiáját. Ezek a malmok ma már csupán technikai műemlékként szolgálnak, de hála kiválló állapotuknak a turisták számára is megtekinthetők.

A Kis-Duna nyugodt vize megfelelő feltételeket nyújt a vizitúrázásra vágyóknak. Csallóköz termálvizeinek ásványianyag-tartalma kiemelkedően kedvező, ezért ha éppen kifáradt a vizitúrázásban és lazítani szeretne, bátran igénybe veheti a nagymegyeri Termálpark szolgáltatásait is.

  • Élménytúra a Dunán
  • Élménytúra a Dunán
  • Nagymegyeri Termálpark
  • Nagymegyeri Termálpark